Co. van Suzhouexcellentbiotech, Ltd

De hoogste Fabrikant van de Rangbiotechnologie in China

KwaliteitsproductVeilige LeveringDe professionele Dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis Productennandrolonesteroïden

Anti het Verouderen Nandrolone Decanoate Steroïden 360-70-3

Ik ben online Chatten Nu
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
Alles is perfect! De kwaliteit, de prijzen en het verschepen! Ik zal van u elke maand kopen.

—— Carlos

Het pakket is volledig wanneer ik het heb! Alles is perfect! Dank u Corleone en ik zal houden opdracht gevend tot!!

—— Blaker

Anti het Verouderen Nandrolone Decanoate Steroïden 360-70-3

Anti Aging Nandrolone Decanoate Steroid 360-70-3
Anti Aging Nandrolone Decanoate Steroid 360-70-3 Anti Aging Nandrolone Decanoate Steroid 360-70-3 Anti Aging Nandrolone Decanoate Steroid 360-70-3

Grote Afbeelding :  Anti het Verouderen Nandrolone Decanoate Steroïden 360-70-3 Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China Wuhan
Merknaam: Bio Friend(BOF)
Certificering: GMP
Modelnummer: 434-22-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Veilig pakket
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: , Bitcoin, Bankoverdracht
Levering vermogen: 100 T per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Nandrolone CAS No: 434-22-0
Einecs Nr: 207-101-0 MF: C18H26O2
Mw: 274.4 Verschijning: Wit poeder
Hoog licht:

Anti het Verouderen Nandrolone Decanoate Steroïden

,

Steroïden 360-70-3 van Nandrolonedecanoate

Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3 ruw steroïdenhormoon

Productnaam: Nandrolone Decanoate
Synoniemen: Deca Durabolin
CAS: 360-70-3
MF: C28H44O3
Mw: 428.65
EINECS: 206-639-3
Mp: 33-37°C
Alpha-: 32°
Opslagtemperaturen: 2-8°C
Oplosbaarheids45% (w/v) aq hydroxypropyl-β-cyclodextrien 2: 0.8mg/mL
Verschijning: Wit Poeder

Basisinformatie


Haven: Hong Kong, Hong Kong
Productiecapaciteit: 1000 Kilogram/Momth
Betalingsvoorwaarden: T/T, Geldgram, BitCoin
Modelleer nr.: CAS: 434-22-0
Aangepast: Aangepast
Geschikt voor: Volwassen
Zuiverheid: >99%
Vervoerpakket: Foliezak/Tin
Oorsprong: China
Poeder: Ja
Certificatie: ISO 9001
Staat: Vast lichaam
Handelsmerk: HKYC
Specificatie: wit poeder
HS Code: 3001200020

Productomschrijving
Analyse 99,9% Nandrolons-Steroïden 434-22-0 voor Bodybuilding-anti-Veroudert

Beschrijving


De anabole steroïden zijn synthetische derivaten van testosteron. Nandrolones is de chemische naam van beroemde anabole androgene steroid merknamen zoals Deca Durabolin. Nandrolones is anabole steroïden. Het werkt door de groei van bepaalde weefsels in het lichaam te verhogen en getoond om de zuurstof-dragende capaciteit van bloed door stijgende hemoglobine en de grootte van rode bloedcellen te verbeteren.

Nandrolones is anabole steroïden die de groei van divers weefsel bevorderen, hemoglobine en rode celmassa, evenals zuurstof verhogen die tot het bloed stromen. De drug wordt ook gebruikt om osteoporose in postmenopausal vrouwen te behandelen. Ons lichaam veroorzaakt een zeer kleine hoeveelheid nandrolones, daarom om zijn grootte te verhogen, beheren vele bodybuilders deze substantie voor grotere spiermassa, verhoogde sterkte en zwaardere trainingen.

Nandrolonse is anabole steroïden wat een groep drugs zijn die gewoonlijk samengesteld van het mannelijke reproductiehormoon testosterosne zijn, en het kan hulp lichaamsweefsel, verhogingslichaam en beenmassa herbouwen en de vorming van rode bloedcellen aanmoedigen.

Toepassing

Nandrolone, ook als nortestosterone 19 of norandrostenolone 19 wordt bekend, is synthetische anabool-androgene die steroïden (AAS) uit testosteron worden afgeleid dat. [2] [3] De drug zelf is inactieve mondeling toe te schrijven aan zijn gebrek aan een 17α-alkyl groep (die het aan uitgebreid first-pass metabolisme) kwetsbaar maakt en is niet echt aangewend in geneeskunde. In plaats daarvan, wordt nandrolone gebruikt in de vorm van een verscheidenheid van lang-handelt prodrug esters (zie nandroloneester) voor intramusculaire injectie, het gemeenschappelijkst waarvan nandrolone decanoate (deca-Durabolin, Eubolin, Retabolil) en, in mindere mate, nandrolone phenylpropionate is (Durabolin, Fenobolin).

gevolgen


Nandrolone (19-nortestosterone) is anabole steroïden. Het is een unieke drug omdat het niet de kwaliteit van spieren over zijn anabool bezit offert. Zijn niet-omzetting in oestrogeen maakt het mogelijk om hoge kaliberspieren te vormen. Deze samenstelling verhindert het proces van wateraccumulatie en vettenopslag in de spier. Wegens deze eigenschap, zijn de gevormde spieren strakker, magerder en steviger. De afwezigheid van bovenmatige water en vetten is een voordeel aangezien het lichaam geen compensatoire mechanismen zoals hoge bloeddruk, snelle hartslag en cholesterolstortingen zal aantonen. Nandrolone is gekend om spierpijn te verlichten en versnelt het regeneratieproces van de spieren.


Nandrolone heeft een zeer hoge verhouding van anabole aan androgene actie. In feite, nandrolone-als worden AAS zoals nandrolone zelf en trenbolone gezegd om onder de hoogste verhouding van anabool aan androgeen effect van al AAS te hebben. Dit wordt toegeschreven aan het feit dat, terwijl het testosteron via omzetting in dihydrotestosterone (DHT) in androgene weefsels wordt versterkt, het tegengestelde met nandrolone en gelijkaardige AAS waar is (d.w.z., andere 19 nortestosteronederivaten). Als dusdanig, nandrolone-als is AAS, namelijk nandroloneesters, het vaakst gebruikte AAS in klinische montages waarin de anabole gevolgen worden gewenst; bijvoorbeeld, in de behandeling van hulp-Geassocieerde cachexie, strenge brandwonden, en chronische obstructieve longziekte. Nochtans, heeft AAS met een zeer hoge verhouding van anabole aan androgene actie zoals nandrolone nog significante androgene gevolgen en kan symptomen van virilization veroorzaken als hirsutism en stem verdieping in vrouwen en kinderen met uitgebreid gebruik.


De positieve gevolgen van de drug omvatten de spiergroei, eetluststimulatie en verhoogde rode bloedcelproductie, [medisch nodig citaat] en beendichtheid. De klinische studies hebben het efficiënt om getoond te zijn in het behandelen van bloedarmoede, osteoporose en één of andere vormen van neoplasia met inbegrip van borstkanker, en ook handelingen als op progestin-gebaseerd contraceptivum.

gebruik


De anabole steroïden zijn synthetische derivaten van testosteron. Nandrolone is de chemische naam van beroemde anabole androgene steroid merknamen zoals Deca Durabolin. Nandrolone is anabole steroïden. Het werkt door de groei van bepaalde weefsels in het lichaam te verhogen en getoond om de zuurstof-dragende capaciteit van bloed door stijgende hemoglobine en de grootte van rode bloedcellen te verbeteren.

Nandrolone is anabole steroïden die de groei van divers weefsel bevorderen, hemoglobine en rode celmassa, evenals zuurstof verhogen die tot het bloed stromen. De drug wordt ook gebruikt om osteoporose in postmenopausal vrouwen te behandelen.

Ons lichaam veroorzaakt een zeer kleine hoeveelheid nandrolone, daarom om zijn grootte te verhogen, beheren vele bodybuilders deze substantie voor grotere spiermassa, verhoogde sterkte en zwaardere trainingen.

Functie

Één van de belangrijkste positieve kwaliteiten van Nandrolones is dat het vrij lage omzetting in oestrogeen in vergelijking met testosteron heeft. Nandrolones wordt het meest meestal gevonden met een cypionate, laurate, decanoate of plenylpropionate een ester. Kort verklaard, bepaalt de ester hoeveel van het bepaalde hormoon over een periode van tijd wordt vrijgegeven. De langere esters zoals decanoatepiek langzaam en kunnen stabiele bloedplasmaniveaus sneller houden tot tien dagen, kortere esters zoals de phenylpropionatepiek maar helft-levend is korter.

Anti het Verouderen Nandrolone Decanoate Steroïden 360-70-3 0

De klinische studies hebben het efficiënt om getoond te zijn in het behandelen van bloedarmoede, osteoporose en één of andere vormen van neoplasia met inbegrip van borstkanker, en ook handelingen als op progestin-gebaseerd contraceptivum. Nandrolones wordt het meest meestal verkocht commercieel als zijn decanoateester (deca-Durabolin) en minder algemeen als phenylpropionateester (Durabolin). Nandrolones ook (medisch) wordt gebruikt om strenge zwakte of ziektestaten en vuurvaste anemias te behandelen. Het bevordert weefsel de bouwprocessen, omkeert katabolisme (spiervernietiging) en bevordert erythropoiesis (rode bloedcelproductie). Dit maakt tot het een zeer nuttige drug om het verspillen van wanorde zoals geavanceerde H.I.V te behandelen. , en ook, maakt het hoogst door bodybuilders en atleten gezocht.

Dosering


Door 400mg per week van nandrolone aan een testosteroncyclus of een dianabolcyclus toe te voegen, zult u uw algemene steroid dosering kunnen verhogen, zonder de bijwerkingen te verhogen. Bijvoorbeeld, een bodybuilder die 500mg Sustanon 250 per week nemen, die voelde had hij meer macht in zijn cyclus nodig, zou vinden zich met meer bijwerkingen als hij meer van hetzelfde testosteron moest enkel nemen. Aangezien het testosteron aan een stijgend tarief bij hogere dosissen aromatiseert, zou er een exponentiële verhoging van de waarschijnlijkheid van gynecomastia en waterbehoud zijn als meer testosteron wekelijks werd toegevoegd. Wanneer het toevoegen van nandrolone decanoate aan dezelfde testosteroncyclus, verhoogt u de totale hoeveelheden steroïden uw lichaam elke week ontvangt. Nochtans, voegt u anymore haalbaar substraat voor ongewenste enzymatische reacties van aromatase en reductase niet 5 toe. In eenvoudige termen, gebruikt u meer steroïden zonder meer bijwerkingen.

De dosering voor mensen is rond 400-600mgs per week maar dat varieert afhankelijk van doelstellingen. Ik heb kerelsgebruik zo weinig zoals 200mgs per week als spanningsverhoger, en tot 1500mgs per week als zware bulker gezien.

Voor vrouwen, zou ik voorstellen gebruikend deca-geen durabolin wegens de bijwerkingen die van wijfje aan wijfje te veranderlijk zijn.

COA

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Poeder
Identificatie Infrarode Absorptie Positief
Analyse 97.0~103.0% 99.15%
Smeltpunt 33~37C 34.5~36.5C
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,30%
Specifieke Omwenteling +32~ +36 (C=1 in dioxane) +33.5
Organische Vluchtige Onzuiverheden 2500PPm maximum <1000ppm>
Overblijvende Oplosmiddelen Voldoe aan de vereisten. (USP29) Bevestigt
Chromatografische zuiverheid som onzuiverheden: 3.0%max <3>
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3 ruw steroïdenhormoon

Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3 ruw steroïdenhormoon

Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3 ruw steroïdenhormoon

Contactgegevens
Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd

Contactpersoon: lisa

Tel.: +8613798562250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons