De Biotechnologieco. van Yiwuxiongyu, Ltd

Steroid Poeder     HGH     Steroid Olie

Whatsapp: +8615102789078

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst

Ik ben online Chatten Nu
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
Alles is perfect! De kwaliteit, de prijzen en het verschepen! Ik zal van u elke maand kopen.

—— Carlos

Het pakket is volledig wanneer ik het heb! Alles is perfect! Dank u Corleone en ik zal houden opdracht gevend tot!!

—— Blaker

Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst

Trenbolone White Powder Tibolone Livial CAS 5630-53-5 Purity 99.5% for Treatment Breast Cancer
Trenbolone White Powder Tibolone Livial CAS 5630-53-5 Purity 99.5% for Treatment Breast Cancer Trenbolone White Powder Tibolone Livial CAS 5630-53-5 Purity 99.5% for Treatment Breast Cancer

Grote Afbeelding :  Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Excellentbiotech
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 5630-53-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1-10/g
Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 5-8 de werkendag
Betalingscondities: T/T, , , Bitcoin
Levering vermogen: 5000KG
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: witte Verschijning: Poeder
Skype: hopec95817
Hoog licht:

Ruw Tren-Poeder

,

anabole steroïdentrenbolone


Gelieve te contacteren vriendelijk ons om meer te kennen
Contacteer Hoop Whatsapp: +8618164245853 e-mail: hope@chembj.com

Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst

Tibolone is structureel verwant met 19 nortestosteronederivaten en is een nieuw postmenopausal regime met een uniek farmacologisch die profiel, voor de hulp van climacterische symptomen en de preventie van osteoporose in postmenopausal vrouwen vergunning wordt gegeven.

1. Snelle Details:

Productnaam: Tibolone, Livial
Andere naam: Winstrol; Androstanazole; Stromba; Winstroldepot; Androstanazol; Stanazolol; Strombaject; Estazol; Tevabolin
Synoniemen: Stanazol
CAS: 5630-53-5
EINECS: 233-894-8
MF: C21H28O2
Mw: 312.45
Analyse: 99,5% min
Verpakking: foliezak of tin
Levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit kristallijn poeder.
Categorieën: Farmaceutisch; Actieve Farmaceutische Ingrediënten; Biochemie; Steroïden

2. Tibolonebeschrijving en Aanwijzing:

Tibolone is synthetische een hormoon-type drug die hoofdzakelijk voor de therapie van de hormoonvervanging in post-menopausal vrouwen wordt gebruikt. Het is synthetische steroïden die dezelfde activiteit zoals het vrouwelijke oestrogeen en de progesterone van geslachtshormonen en het androgen testosteron hebben. De Tibolonehulp herstelt hormonaal evenwicht in het lichaam.

Wanneer de oestrogeenniveaus laag zijn kunnen de weefsels langzaam degenereren, zoals tijdens overgang ervaren is. Bovendien kunnen de lage niveaus van oestrogeen verontrustende symptomen zoals opvliegingen veroorzaken, zweet de nacht, stemmingsschommeling, verminderde geslachtsaandrijving en vaginale droogte.

Tibolone wordt opgesplitst in drie samenstellingen die op een gelijkaardige manier aan het natuurlijke die oestrogeen handelen en de progesterone in het lichaam wordt gevonden. Het herstelt plasma endorphin niveau in post-menopausal vrouwen en handelt centraal om het thermo-regulatory systeem te beïnvloeden.

3. Toepassingen:

Op zich heeft Tibolon geen biologische activiteit; de gevolgen worden veroorzaakt hoofdzakelijk door de resultaten van de activiteit van zijn metabolites voor diverse weefsels. Na beleid, wordt het snel gemetaboliseerd in de samenstellingen van 3α-hydroxytibolon en 3ß-hydroxytibolon-, die ook aanwezig in een inactieve, gesulfateerde vorm zijn. Een derde samenstelling, wordt de isomeer Δ4- gevormd van Tibolon direct of van 3ß hydroxymetabolite.

Tibolon heeft estrogenic gevolgen voor been en vaginaal weefsel. De δ4-Isomeer functioneert als progestogen in endometrial weefsel, terwijl in de hersenen en de lever het androgene gevolgen heeft. In borstweefsel, handelt Tibolon door sulfaatactiviteit en zwakke remming van 17α-hydroxysteroid-dehydrogenase activiteit sterk te remmen, die in het blokkeren van de omzetting van estronesulfaat aan E2 resulteert.

Tiboloncontra-indicaties; Tibolon is contraindicated in patiënten met de volgende voorwaarden: , Behandelden de Vrouwen met hormoon tumors, het vaginale aftappen van Undiagnosed, Zwangerschap/lactatie, Lever en/of hartziekte, Ongunstige de Druggevolgen van Tibolon, Depressie, Diarree, constipatie, misselijkheid, het braken of buikpijn, Visuele storingen, Wijziging in resultaten van de tests van de leverfunctie, Bovenmatig vloeibaar behoud in de lichaamsweefsels resulterend in het zwellen (oedeem), gewichtsveranderingen, het vaginale aftappen, pijn in de spieren en de verbindingen, uitbarstingen of het jeuken, Seborrhoeic-dermatitis, Hoofdpijnen, duizeligheid, de groei van gezichtshaar.

4. Hoe te om Tibolone te gebruiken:

Volg zorgvuldig instructies van gebruik van tibolone van uw arts wordt verstrekt die. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker. Volg de instructies van de arts liever dan die gegeven in deze website, die verschillend kan zijn. Vraag uw arts om eender welk aspect te verklaren geen dat u begrijpt, bevat in de gebruiksaanwijzing die met de geneeskunde komt.

Tibolone zou niet tot twee maanden na de laatste natuurlijke menstruatie moeten worden genomen. Indien voordien genomen, kan de mogelijkheid om worden verhoogd het onregelmatige vaginale aftappen te hebben.

Voor het eerst nemend tibolone
- Als u een andere drug voor de therapie van de hormoonvervanging niet voordien hebt genomen, kunt u onmiddellijk beginnen.
Als u van een andere voorbereiding voor de therapie van de hormoonvervanging schakelt:

Er zijn verscheidene types van geneesmiddelen zoals tabletten, flarden, of gelen. Met wat van hen, kunt u het aftappen tussen (opeenvolgende) hebben cycli en anderen worden onophoudelijk genomen. Als u een opeenvolgende geneeskunde nam, zou u moeten beginnen tibolone onmiddellijk na het eind te nemen van het aftappen. Als u een ononderbroken geneeskunde (geen het aftappen) nam u kunt ook beginnen het op elk ogenblik te nemen.

Tibolone zou mondeling moeten worden genomen. Neem één tablet elke dag, die met wat water of andere drank kan worden geslikt.


Neem tegelijkertijd de tabletten elke dag. De blaren die (elke één bevatten een tablet) zijn duidelijk met de overeenkomstige dag van de week. Begin door de tablet te nemen duidelijk met de overeenkomstige dag van de week. Bijvoorbeeld, als het Maandag is, neem de tablet duidelijke Maandag op de hogere rij van de blaar. Volg de pijlen tot de blaren leeg zijn. Begin de volgende strook de volgende dag. Verlaat geen dag tussen blaren of dozen.

De hulp van de symptomen van de menopauze komt over het algemeen tijdens de eerste weken van behandeling voor, en de optimale resultaten worden verkregen als de behandeling minstens 3 maanden verdergaat. Als u denkt is het effect van de geneeskunde te sterk of te zwak, raadpleeg uw arts.


Als u om het even welke verdere vragen over het gebruik van dit product hebt, vraag uw arts of apotheker.

5. Neem Speciale Zorg met Tibolone:

Alvorens tibolonebehandeling te beginnen, zou u uw arts over uw persoonlijke en familie medische geschiedenis moeten informeren. Uw arts zal een grondig fysiek en gynaecologisch onderzoek vóór beginbehandeling en periodiek langs zijn duur, vooral borst uitvoeren.

Uw arts zou onmiddellijk moeten zien als om het even welk van deze voorwaarden slechter of verschijn terwijl het nemen van tibolone:


- Gynaecologische wanorde van om het even welke soort
- Veranderingen of wijzigingen in de borst
- Hoge niveaus van vet (triglyceride) in het bloed of een familiegeschiedenis van dit
- Hypertensie, in het bijzonder als het verergert of niet met therapie tegen hoge bloeddruk verbetert
- Wanorde van de lever of de nier
- Diabetes
- Functionele wanorde van gallbladder
- Intens en herhaalde hoofdpijnen (migraines)
- Een immune ziekte genoemd systemisch lupus erythematosus
- Epilepsie
- Astma
- Geelzucht (het vergelen van de huid en het wit van de ogen)
- Jeuk (het jeuken)

De verwante injectie of de mondelinge vloeibare producten, u kunnen alse me vinden.


Als u dit nodig hebt of u rente in dit soort producten bent, kunt u om me e-mail te verzenden of me direct te roepen. Geen kwestie u wordt een klant of niet aan me uiteindelijk, bent u welkom om van me te onderzoeken! ^_^

Aarzel niet om ons te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!
Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst 0
1. WELKE diensten aan biedt u?
Wij kunnen Douanepremixes, Halffabrikaten, ruw steroid hormoonpoeder aanbieden. Wij kunnen ook bij formuleringen, mengsels en douaneverpakking helpen. Wij zijn uw volledige bron voor vandaag en meest machtige en populaire natuurlijke ingrediënten van morgen. Met ervaring van meer dan 500 formuleproducten, als u een functioneel product kunt voorzien, kunnen wij het maken gebeuren.
2. Het Hoe kan ik maakt een orde?
Contacteer ons eenvoudig per telefoon of e-mail. Wij zullen u aan één van onze managers verbinden die gelukkig zullen zijn om u bij uw orde te helpen. Scheur Besnoeiing 175 Mg/ml Huis brouwen Injecteerbare Olie scheuren Besnoeiing 175
3. WANNEER mijn orde zal verschepen?
De producten in voorraad verschepen gewoonlijk binnen 24hours van uw en verwerkte orde die worden ontvangen. Als een product niet in voorraad is, varieert de keerpunttijd maar is over het algemeen ongeveer 1-3 weken, afhankelijk van beschikbaarheid.
4. Verkoopt u kleine hoeveelheden aan eind - gebruikers?
Wij keuren om het even welke hoeveelheid voor orde, van gram aan ton goed.
5. Test u Identiteit uw Producten?
Ja, testen wij identiteitskaart voor alle inkomende grondstoffen vóór productie van de uittreksels in het land van herkomst. Testende identiteitskaart vóór om het even welke verwerking vindt hulp ons plaats om u de hoogste kwaliteitsingrediënten aan de laagste mogelijke prijzen te leveren. Scheur Besnoeiing 175 Mg/ml Huis brouwen Injecteerbare Olie scheuren Besnoeiing 175
De Verwerking van de steroïdenorde

Punten Inhoud
Maak een orde Verklaar welk soort steroïden en hoeveelheid voor elk poeder u wilt
Het verschepen Verstrek uw geadresseerdeinformatie (telefoonaantal)
Verpakking Gekozen volgens uw land en hoeveelheid orde
Levering Geschikt binnen 12 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Foto's De foto's van pakket worden aangeboden om de steroïden apart te vertellen.
Het volgen aantal Aangeboden zodra het wordt vrijgegeven
De naverkoopdienst 24/7 online voor uw allerlei de problemen van het steroïdenpoeder

Ons voordeel:
1, verzenden wij slechts de HOOGSTE zuiverheidssteroïden, Peptides, de Onderzoekchemische producten & de Geneesmiddelen die in vele landen zoals Kazachstan, Polen, Hongarije, Paraguay, Uruguay, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Servië, Finland, Italië, Estland, Thailand, Israël, de V.S., het UK, Canada, Australië zeer populair zijn
2, Onze prijzen zijn het beste wegens de kortingen die wij aan al onze kopers geven. Wij geven zeer goede kortingen wat onze prijzen in de markt opmerkelijk maakt.
3, de Echte en 100%-Waarborg op alle orden u plaatsen. Wij hebben het Beste u over online zult komen. Wij hebben adequate voorraad, en kunnen de levering binnen 24hours schikken wanneer het ontvangen van de betaling. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.
4, hebben wij de beste klantenservice en de uitstekende verzendingscapaciteit. Contacteer ons om een volledige lijst van onze producten en prijslijst te hebben.
5, naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

Zuiverheid 99,5% van Tibolone Livial CAS 5630-53-5 van het Trenbolone Witte Poeder voor Kanker van de Behandelingsborst 1

Contactgegevens
Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd

Contactpersoon: lisa

Tel.: +8613798562250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons