Co. van Suzhouexcellentbiotech, Ltd

De hoogste Fabrikant van de Rangbiotechnologie in China

KwaliteitsproductVeilige LeveringDe professionele Dienst

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Poeder van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anticlomiphene/Clomid voor het Behandelen van Onvruchtbaarheid

Ik ben online Chatten Nu
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
China Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd certificaten
Alles is perfect! De kwaliteit, de prijzen en het verschepen! Ik zal van u elke maand kopen.

—— Carlos

Het pakket is volledig wanneer ik het heb! Alles is perfect! Dank u Corleone en ik zal houden opdracht gevend tot!!

—— Blaker

Poeder van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anticlomiphene/Clomid voor het Behandelen van Onvruchtbaarheid

CAS 50-41-9 Anti Estrogen Steroids Powder Clomiphene / Clomid for Treating Infertility
CAS 50-41-9 Anti Estrogen Steroids Powder Clomiphene / Clomid for Treating Infertility CAS 50-41-9 Anti Estrogen Steroids Powder Clomiphene / Clomid for Treating Infertility

Grote Afbeelding :  Poeder van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anticlomiphene/Clomid voor het Behandelen van Onvruchtbaarheid Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Excellentbiotech
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 50-41-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1-10/g
Verpakking Details: Heimelijkheidspakket
Levertijd: 5-8 de werkendag
Betalingscondities: T/T, , , Bitcoin
Levering vermogen: 5000KG
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: witte Verschijning: Poeder
Skype: hopec95817
Hoog licht:

antioestrogeensupplementen

,

antioestrogeendrugs


Gelieve te contacteren vriendelijk ons om meer te kennen
Contacteer Hoop Whatsapp: +8618164245853 e-mail: hope@chembj.com

Het behandelen van van Antipoeder van het Citraatclomid van Clomiphene het Oestrogeensteroïden van Onvruchtbaarheidscas 50-41-9 het Witte

Beschrijving:

Het Clomiphenecitraat of Clomid zijn een krachtig efficiënt anti-oestrogeen dat officieel als Selectieve Modulator (SERM) wordt geclassificeerd van de Oestrogeenreceptor. In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Clomid bereikte eerst aandacht begin de jaren zeventig wereldwijd als sterke vruchtbaarheidshulp en wordt nog vandaag gebruikt voor dat doel. Het is ook één van het meest meestal gebruikte SERM door anabole steroid gebruikers. Nr, het is geen anabole steroïden maar kan worden gebruikt om estrogenic bijwerkingen te bestrijden die soms door anabole steroïden worden veroorzaakt. Het kan ook als Postmedicijn van (PCT) van de Cyclustherapie worden gebruikt om onderdrukte testosteronproductie te bevorderen toe te schrijven aan anabool steroid gebruik. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker.

Specificaties:

Clomifenecitraat (Clomid)

Een andere naam: 2-4- [2-chloor-1,2-diphenylethenyl] phenoxy-n, n-Diethylethanaminecitraat
Alias: serophene; pergotime; clomphid; Clomid
CAS NR: 50-41-9
Structurele formule: C26H28ClNO C6H8O7
Molecuulgewicht: 598.11
Verschijning: wit of melkachtig wit kristallijn poeder
Gebruik: de goederen aan de inductor van de anti-oestrogeenvruchtbaarheid, de voorwerpen in het dysfunctionele baarmoeder aftappen, polycystic eierstok, menstruele wanorde en drug-veroorzaakt amenorrhea en andere gynecologic ziekten

2D Structuur:

Het behandelen van van Antipoeder van het Citraatclomid van Clomiphene het Oestrogeensteroïden van Onvruchtbaarheidscas 50-41-9 het Witte

COA:

Testpunten Analysenormen Testresultaten
Verschijning Wit of gebroken wit poeder wit poeder
Identificatie UV ben in overeenstemming Is in overeenstemming
Organische stikstofhoudend Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Citraat Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Water Niet meer dan 1,0% 0,38%
Zwaar water Niet meer dan 0,002% Is in overeenstemming
Verwant impuries Verwante samenstelling A: Niet meer dan 2,0% 0,86%
Individu: Niet meer dan 0,5% 0,38%
(Z) isomeer Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Organicvolatile impuritise Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Analyse 98.0~102.0% 99.2%
Conclusie De specificatie is met USP32 in overeenstemming

Geschiedenis:

Een team bij het Chemical Bedrijf van William S. Merrell dat door Frank Palopoli wordt geleid stelde clomifene in 1956 samen; nadat zijn biologische activiteit werd bevestigd werd een octrooi ingediend en werd uitgegeven in November 1959. De wetenschappers in Merrell hadden eerder chlorotrianisene en ethamoxytriphetol samengesteld.

De klinische studies werden uitgevoerd onder een Onderzoeks Nieuwe Drugtoepassing; het was derde drug waarvoor Ind. in het kader van het Amendement van Kefauver Harris van 1962 bij het Federale Voedsel, de Drug, en het Kosmetische Akte was ingediend dat in antwoord op de thalidomidetragedie waren overgegaan. Het werd goedgekeurd voor marketing in 1967 onder de merknaam Clomid. Het werd eerst gebruikt werd om gevallen van oligomenorrhea te behandelen maar uitgebreid om behandeling van anovulation te omvatten toen de vrouwen die behandeling ondergaan hoger dan verwachte tarieven van zwangerschap hadden.

De drug wordt wijd als beschouwd om een revolutie in de behandeling van vrouwelijke onvruchtbaarheid, het begin van de moderne era van bijgestane reproductieve technologie, en het begin van wat in de woorden van Eli Y. Adashi, het „begin van de veelvoudige de geboortenepidemie van de V.S.“ was.

Toepassingen:

1. Clomifene voor Behandeling van Onvruchtbaarheid:


Clomifene is nuttig in zij die onvruchtbare toe te schrijven aan anovulation of oligoovulation zijn. Het bewijsmateriaal ontbreekt voor het gebruik van clomifene in zij die zonder een bekende reden onvruchtbaar zijn. In zulke gevallen, hebben de studies een klinisch zwangerschapstarief 5,6% per cyclus met clomifenebehandeling versus 1.3%-4.2% per cyclus zonder behandeling waargenomen.

Clomifene is ook gebruikt met andere bijgestane reproductieve technologie om succestarieven deze andere modaliteiten te verhogen.

2. De verhoging van de Clomifenehulp van testosteron:

De medische behandeling wordt vaakst voorgeschreven voor mensen die hormonale abnormaliteiten hebben. Bijvoorbeeld, hebben sommige mensen met lage spermatellingen lage niveaus van het primaire mannelijke hormoon, testosteron. Hoewel de logische benadering zou kunnen zijn een mens met een laag testosteronniveau supplementair testosteron te geven, in feite, dat het verkeerde ding aan zelfde clomiphenecitraat is van do.the dat wij aan vrouwen hebben gegeven hen te helpen regelmatig ovuleren. Clomiphene werkt hoofdzakelijk dezelfde manier in zowel vrouwen als mannen; in vrouwen, bindt het aan receptoren in de hersenen (specifiek de hypothalamus en de slijmachtige klier) om de productie van follikel bevorderend hormoon (FSH) en luteinizing hormoon (LH) te verhogen. Deze hormonen handelen op de ovariale follikels om eiontwikkeling en ovulatie te veroorzaken. Bij mensen, leidt de stijging van FSH tot een stijging van spermaproductie, terwijl de stijging van links tot een stijging van testosteronproductie leidt.

3. clomid gebruik voor Bodybuilders:

De mannelijke bodybuilders die anabole androgene steroïden (AAS) cirkelen hebben geconstateerd dat uit dezelfde mechanismen van verhoogd links (luteinizing hormoon) kunnen worden voordeel gehaald om totale testosteronniveaus te verhogen. Vandaar dat clomid is populair in postcyclustherapie (PCT) onder zij die anabole steroïden cirkelen. Aangezien clomid capaciteit om aan de oestrogeenreceptoren, heel erg zoals nolvadex, in mannelijke gebruikers heeft te binden die estrogenic samenstellingen zoals testosteron in werking stellen, kunnen dianabol, en deca-durabolin, het als gynecomastiabehandeling (anti-gyno) worden gebruikt. Nochtans, clomid is een vrij zwakke anti-gynohulp, en voor dat doel zelden gebruikt.

Clomidtegenspraak:

1. Gebruik niet clomiphene als u reeds zwanger bent;
2. Gebruik niet clomiphene als u hebt: leverziekte, het abnormale vaginale aftappen, een ongecontroleerde bijnier of een schildklierwanorde, een ovariale cyste;
3. Gebruik niet clomiphene als er een tumor van uw slijmachtige klier is;
4. Gebruik niet clomiphene als een onbehandeld of ongecontroleerd probleem met uw schildklier of bijnier.

Dosis:

50 mg mondeling één keer per dag 5 dagen. De therapie zou op of dichtbij de 5de dag van de menstruele cyclus moeten worden in werking gesteld, maar kan op elk ogenblik in patiënten zijn begonnen zonder het recente baarmoeder aftappen.

Als de ovulatie voorkomt en de zwangerschap niet wordt bereikt, kunnen tot 2 extra cursussen van clomiphene 50 mg mondeling één keer per dag 5 dagen worden beheerd. Elke verdere cursus kan zodra 30 dagen na de vorige cursus en na zwangerschap zijn begonnen uitgesloten.

De meeste patiënten ovuleren na het hors d'oeuvre van therapie. Nochtans, als de patiënt er niet in slaagt te ovuleren, kan een tweede cursus van 100 mg/dag 5 dagen zodra 30 dagen na de aanvankelijke cursus worden gegeven. Een derde cursus van 100 mg/dag 5 dagen kan na 30 dagen worden gegeven, indien nodig.

De behandelingen voorbij drie cycli van clomiphene, dosering groter dan 100 mg één keer per dag, en/of cursusduur voorbij worden 5 dagen niet geadviseerd door de fabrikant. Nochtans, zijn de succesvolle zwangerschappen en term de leveringen in vrouwen gemeld tot 200 mg/dag ontvangen 5 dagen, of uitgebreide cursus van 10 dagen van therapie, of opeenvolgende cycli die van behandeling voorbij 3 geadviseerd door de fabrikant.

De verwante injectie of de mondelinge vloeibare producten, u kunnen alse me vinden.


Als u dit nodig hebt of u rente in dit soort producten bent, kunt u om me e-mail te verzenden of me direct te roepen. Geen kwestie u wordt een klant of niet aan me uiteindelijk, bent u welkom om van me te onderzoeken! ^_^

Aarzel niet om ons te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!
Poeder van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anticlomiphene/Clomid voor het Behandelen van Onvruchtbaarheid 1
1. WELKE diensten aan biedt u?
Wij kunnen Douanepremixes, Halffabrikaten, ruw steroid hormoonpoeder aanbieden. Wij kunnen ook bij formuleringen, mengsels en douaneverpakking helpen. Wij zijn uw volledige bron voor vandaag en meest machtige en populaire natuurlijke ingrediënten van morgen. Met ervaring van meer dan 500 formuleproducten, als u een functioneel product kunt voorzien, kunnen wij het maken gebeuren.
2. Het Hoe kan ik maakt een orde?
Contacteer ons eenvoudig per telefoon of e-mail. Wij zullen u aan één van onze managers verbinden die gelukkig zullen zijn om u bij uw orde te helpen. Scheur Besnoeiing 175 Mg/ml Huis brouwen Injecteerbare Olie scheuren Besnoeiing 175
3. WANNEER mijn orde zal verschepen?
De producten in voorraad verschepen gewoonlijk binnen 24hours van uw en verwerkte orde die worden ontvangen. Als een product niet in voorraad is, varieert de keerpunttijd maar is over het algemeen ongeveer 1-3 weken, afhankelijk van beschikbaarheid.
4. Verkoopt u kleine hoeveelheden aan eind - gebruikers?
Wij keuren om het even welke hoeveelheid voor orde, van gram aan ton goed.
5. Test u Identiteit uw Producten?
Ja, testen wij identiteitskaart voor alle inkomende grondstoffen vóór productie van de uittreksels in het land van herkomst. Testende identiteitskaart vóór om het even welke verwerking vindt hulp ons plaats om u de hoogste kwaliteitsingrediënten aan de laagste mogelijke prijzen te leveren. Scheur Besnoeiing 175 Mg/ml Huis brouwen Injecteerbare Olie scheuren Besnoeiing 175
De Verwerking van de steroïdenorde

Punten Inhoud
Maak een orde Verklaar welk soort steroïden en hoeveelheid voor elk poeder u wilt
Het verschepen Verstrek uw geadresseerdeinformatie (telefoonaantal)
Verpakking Gekozen volgens uw land en hoeveelheid orde
Levering Geschikt binnen 12 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Foto's De foto's van pakket worden aangeboden om de steroïden apart te vertellen.
Het volgen aantal Aangeboden zodra het wordt vrijgegeven
De naverkoopdienst 24/7 online voor uw allerlei de problemen van het steroïdenpoeder

Ons voordeel:
1, verzenden wij slechts de HOOGSTE zuiverheidssteroïden, Peptides, de Onderzoekchemische producten & de Geneesmiddelen die in vele landen zoals Kazachstan, Polen, Hongarije, Paraguay, Uruguay, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Servië, Finland, Italië, Estland, Thailand, Israël, de V.S., het UK, Canada, Australië zeer populair zijn
2, Onze prijzen zijn het beste wegens de kortingen die wij aan al onze kopers geven. Wij geven zeer goede kortingen wat onze prijzen in de markt opmerkelijk maakt.
3, de Echte en 100%-Waarborg op alle orden u plaatsen. Wij hebben het Beste u over online zult komen. Wij hebben adequate voorraad, en kunnen de levering binnen 24hours schikken wanneer het ontvangen van de betaling. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.
4, hebben wij de beste klantenservice en de uitstekende verzendingscapaciteit. Contacteer ons om een volledige lijst van onze producten en prijslijst te hebben.
5, naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

Poeder van het Oestrogeensteroïden van CAS 50-41-9 het Anticlomiphene/Clomid voor het Behandelen van Onvruchtbaarheid 2

Contactgegevens
Suzhou Excellentbiotech Co.,Ltd

Contactpersoon: lisa

Tel.: +8613798562250

Direct Stuur uw aanvraag naar ons